RİZE / MERKEZ - Fatih Anadolu Lisesi

May

Rize Emiyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi ile koordineli olarak okul öğrencilerimizden bir grup öğrenci ile, "Yüzüncü Yıl Umudun Tomurcukları Projesi" kapsamında Artvin Karagöl'e gezi faaliyeti düzenledik. Projeye destek verip gezide öğrencilerimize rehberlik ve refakat eden Matematik Öğretmenimiz  Sedat BULUT, Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz İlyas ÇOLAK ve geziye katılan değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Rize Emiyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi ile koordineli olarak okul öğrencilerimizden bir grup öğrenci ile birlikte, "Yüzüncü Yıl Umudun Tomurcukları Projesi" kapsamında sinema ve yemek  faaliyeti düzenledik.

Nis

Rize Emiyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi ile koordineli olarak okul öğrencilerimizden bir grup öğrenci, "Yüzüncü Yıl Umudun Tomurcukları Projesi" kapsamında Erzurum ilimize gezi faaliyeti düzenledik.

Nis

Valimiz Sayın Kemal ÇEBER ve Müdürümüz Engin EMEN'in katılımlarıyla açılışı düzenlenen kimya şenliğinde yapılan deneylere yoğun ilgi gösterildi.