RİZE / MERKEZ - Fatih Anadolu Lisesi

Rize Fatih Anadolu Lisesi Mezun İletişim Bilgi Formu

Lisemizden mezun olan öğrencilerimiz, ülkemizde değişik görevlerde bulunmuş; vatanımıza, milletimize hizmet etmiş ve etmeye devam etmektedir.
        Mezunlarımızın başarılarıyla gururlanmak, mezunlarımızı okuyan öğrencilerimize rol model olarak tanıtmak, öğrencilerimizin kariyer planlamalarında sizleri örnek almalarını sağlamak, Fatih Anadolu Lisesi paydasında mezunlarımızla mevcut öğrencilerimizi ortak projelerde, etkinliklerde buluşturmak, bu yolla öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlamak, okul ile mezunlar arası ilişkileri sıcak tutmak, düzenli olarak mezunlarla bir araya gelmek amaçlarımızdan bazılarıdır.
         Mezun İletişim Sistemimize bilgi aktarımı için aşağıdaki formu doldurmanızı rica ederiz.

Rize Fatih Anadolu Lisesi Mezun İletişim Bilgi Formu

Yayın: 13.03.2023 - Güncelleme: 13.03.2023 13:27 - Görüntülenme: 448