RİZE / MERKEZ - Fatih Anadolu Lisesi

10C Sınıfı Öğrencileri, Öğretmenleriyle RTÜ Üniversitesi'nde Teknofest Gezisinde

Yusuf İhsan Hamamcı öğretmenimiz liderliğindeki 10C sınıfı öğrencileri, RTÜ Üniversitesi'nde düzenlenen Teknofest etkinliği kapsamında bir gezi düzenledi. Öğrenciler, teknoloji ve inovasyon alanında önemli bir etkinlik olan Teknofest'e katılarak birbirinden heyecan verici deneyimler yaşadılar.

Gezi boyunca, 10C sınıfı öğrencileri, RTÜ Üniversitesi kampüsünde yer alan Teknofest standlarını ziyaret etme fırsatı buldular. Standlarda sergilenen son teknoloji ürünleri, robotlar, insansız hava araçları ve yenilikçi projeler öğrencilerin ilgisini çekti. Öğrenciler, teknoloji uzmanlarından bilgi alarak projeler hakkında detaylı bilgi edindiler ve geleceğin teknolojileri hakkında fikir sahibi oldular.

Ayrıca, Teknofest etkinliği kapsamında düzenlenen konferansa da katılan öğrenciler, alanında uzman konuşmacıların ilham verici sunumlarını dinleme fırsatı buldular. Konferanslar, yapay zeka, uzay teknolojileri, siber güvenlik ve daha birçok önemli konuyu kapsayan geniş bir yelpazede gerçekleştirildi. Öğrenciler, konuşmacıların deneyimlerinden ve geleceğe dair vizyonlarından ilham alarak kendi kariyer hedeflerini şekillendirmeye yönelik yeni perspektifler kazandılar.

Yusuf İhsan Hamamcı öğretmenimiz, öğrencilerin teknolojiye olan ilgisini artırmak ve onları geleceğin inovasyonunu şekillendirmeye teşvik etmek amacıyla bu geziyi düzenlemiştir. Öğrenciler, bu etkinlik sayesinde teknoloji alanında yeni gelişmeleri takip etme, yenilikçi projeleri keşfetme ve sektördeki uzmanlarla etkileşim kurma fırsatı elde etmişlerdir.

Yusuf İhsan Hamamcı öğretmenimiz, gezi sonrasında öğrencilerle bir değerlendirme yaparak deneyimlerini paylaşacak ve gelecekteki etkinlikler için yeni planlar yapılmasına katkıda bulunacaktır. Bu tür etkinlikler, öğrencilerin teknolojiye olan ilgisini artırarak onları geleceğin teknoloji liderleri olmaya teşvik etmekte ve onlara ilham vermektedir.

05-01-202405-01-202405-01-202405-01-2024

Yayın: 05.01.2024 - Güncelleme: 05.01.2024 08:24 - Görüntülenme: 265